Vragen

Veelgestelde vragen worden op deze pagina beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info@midnightwalkfraneker.nl.

Hoe laat begint de start van de Midnightwalk?
De start van de wandeling vindt plaats om 21.30 uur vanaf de Breedeplaats.
Er is een voorprogramma met muziek vanaf 20.30 uur. U kunt vanaf 20.30 uur ook al inchecken en uw houdbare producten voor de voedselbank inleveren.

Vanaf wanneer kan ik mij inschrijven?

Hoe kan ik mij inschrijven?

Kan ik alleen online een kaartje kopen?

Is inschrijven op de avond zelf ook mogelijk?
Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Mag ik ook gewoon geld overmaken voor het Goede Doel?
Ja natuurlijk, graag zelfs, het rekeningnummer van de
Stichting Midnightwalk Franeker is: NL57 RBRB 0941 1772 03

Kunnen kinderen meelopen of is er een leeftijdsgrens?
Nee, er is geen leeftijdsgrens. Als je 8 km kunt wandelen kan je meedoen. Er zijn voldoende mogelijkheden om even uit te rusten.

Is het evenement geschikt voor mensen in een rolstoel?
De route is deels niet rolstoelvriendelijk.

Is er onderweg gelegenheid om naar het toilet te gaan?
Hierin is door de organisatie niet voorzien. Wel kan er bij een aantal bedrijven en kantines gebruik gemaakt worden van het toilet.

Is het een prestatiewandeling?
Absoluut niet. Het ontspannen wandelen, het genieten van de acts en belevenissen onderweg en het lopen voor een goed doel zijn veel belangrijker. Het is geen wedstrijd.

Moet ik een zaklamp meenemen?
Kan handig zijn. De wandeltocht loopt voor het grootste gedeelte langs wegen en paden die zijn verlicht maar er zijn ook een paar donkere stukken bij.

Als ik met de auto kom,waar kan ik dan parkeren?
Rondom en in het centrum van Franeker zijn diverse parkeergelegenheden. Maar geadviseerd wordt om zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen.

Moeten we voor onderweg eten of drinken meenemen?
Hierin bent u natuurlijk vrij, maar bij de start, aan het eind en onderweg is er ook wel wat te koop.

Mag de hond ook mee?
Het is gezien de route niet verstandig om een hond mee te nemen. We komen o.a. door een aantal gebouwen waar vanwege de bedrijfshygiëne geen huisdieren zijn toegestaan.

Risico
Deelname aan de wandeltocht geschiedt op eigen risico. Wij verzoeken alle deelnemers de aanwijzingen van de organisatie en de verkeersregelaars goed op te volgen.

Wat kan ik meenemen voor de Voedselbank?
De voedselbank heeft met name behoefte aan lang houdbare en niet-bederfelijke etenswaren zoals jam, hagelslag, pindakaas, appelstroop, chocopasta enz. en natuurlijk producten zoals pasta, rijst, koffie, groente in glas of blik.

Krijg ik mijn inschrijfgeld terug als de Midnightwalk onverhoopt niet door zou gaan?
Helaas, als door bijzondere omstandigheden de Midnightwalk niet doorgaat, dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug, Wij vragen hiervoor uw begrip. De organisatie heeft al bepaalde kosten gemaakt en die zullen betaald moeten worden. Uw inschrijfgeld gaat bovendien grotendeels naar een goed doel. In geval dat de Midnightwalk niet doorgaat wordt een zo groot mogelijk bedrag naar het goede doel overgemaakt.

Kan ik mijn inschrijfgeld terugkrijgen als ik van deelname af zie?
Helaas kunnen gekochte kaarten niet via de organisatie van de Midnightwalk worden ingeleverd. Wij vragen hiervoor uw begrip. Uw inschrijfgeld gaat bovendien grotendeels naar een goed doel.

X